Bezdimni roštilj + ploča – SMOKEFREE COPER GRILL PRO SET

Kategorija:

6.890 rsd 8.890 rsd

6.545 rsd za GoldStar Klub

Bez neprijatnog dima i sa većom snagom, zadržavate intenzivan ukus jela i imate savršen aparat sa kojim možete da pripremite roštilj bilo gde. Moći ćete da ispečete ukusna jela i meso do savršenstva u svom domu. Uživajte u ukusu najboljeg roštilja, bez dima i bez vatre.

Poboljšali smo najvažniju stvar – termostat za bezdimni roštilj. Ponovo sa 5 stepeni za kontrolu temperature u svakom trenutku. Ali pored toga, izabrana temperatura će se održavati sa manjom amplitudom, tako da možete efikasno da kuvate sa čak 1500 V snage. Podesivi 5-stepeni termostat će prilagoditi temperaturu svim vrstama kuvanja.

 • Titan-bakar premaz
 • Bolja toplotna provodljivost
 • Termostat sa 5 stepeni temperature
 • Veća snaga – 1500V
 • Otporan na grebanje
 • Spremate hranu mnogo puta brže
 • Zdravi obroci bez masti
 • Ravnomerna distribucija toplote
 • Uklonjivi konektor
 • Posuda koja se može ukloniti za ispuštanje masti
 • Roštilj i poslužavnik: može se prati u mašini za sudove
 • Udoban, praktičan i lagan
 • Izuzetno pogodan za dom i zatvorene prostore
 • Bakarni premaz i bolja toplotna provodljivost

Toplotna provodljivost bakra je deset puta veća od nerđajućeg čelika i dvostruko veća od aluminijuma. Bakar ima odličan kvalitet za kuvanje – toplota se ravnomerno raspoređuje po površini posuđa. Toplotna provodljivost bakra omogućava da se hrana kuva još brže.

Antibakterijska svojstva: Bakar ima antibakterijska svojstva, tako da se kuvana hrana ne kvari duže. Bakar je u stanju da se bori protiv brojnih gljivica i bakterija, sprečavajući ih da uđu u hranu.

Specifikacije:

Parametri: 41 x  32 x 7 cm

Parametri roštilj ploče: 25 x 32,5 cm

Težina: 2,20 kg

Materijal: titanijum, bakar

Snaga: 1500W

Dodatna roštilj ploča:

SmokeFree Copper Plate Pro je savršen dodatak vašem Smokefree Copper Grillu!

Sa izuzetno velikom površinom za kuvanje sa premazom od bakra koji se NE lepi, možete da pripremite ekstravagantan doručak za mnogo kraće vreme. Neverovatno ukusne palačinke ili fantastična jaja na hrskavoj slanini u isto vreme.

Spremajte povrće, govedinu i piletinu sa prženim pirinčem baš kao profesionalni kuvar. Možete čak napraviti i sočne kolačiće sa komadićima čokolade na roštilju.

Kada završite sa pečenjem, potrebno je samo da ploču obrišete papirom i svi ostaci hrane nestaju za tren! Nijedna hrana se ne lepi za premaz jedinstvene Starlif bakarne ploče bez dima. Praktičan i udoban, ravnomerno raspoređuje toplotu i sve to po neverovatnoj ceni!

Smokefree Copper Grill Pro je potpuno električni roštilj sa izdržljivom bakarnom pločom, tako da nećete morati da kupujete ugalj, pokušavate da ga zapalite i uštedećete mnogo vremena za kuvanje i čišćenje.

 

Čišćenje – nema problema, nema truda!

 

Bez sumnje, najneprijatniji deo za sve je čišćenje posle roštiljanja. SmokeFree Copper Plate Pro stavlja tačku na neprijatno i dugotrajno čišćenje roštilja. Bakarni premaz se lako čisti, za samo nekoliko sekundi i sa nekoliko pokreta već imate savršeno očišćen roštilj.

Roštilj u stanu – sada je moguće!

Karakteristike:

Materijal: nelepljivi bakarni premaz

Težina: 1,05 kg

Uvoznik: Telestar direct marketing doo

Zemlja porekla: Kina

Šifra proizvoda:1081Opis

Poboljšajte ukus pravog domaćeg roštilja uz Smokefree Copper Grill pro set!

Bezdimni roštilj u kompletu sa roštilj pločom za još više raznovrsnijih jela za vašu porodicu!

Dodatne informacije

Klub Cena

6545