ETA Shawn električno ćebe

Kategorije: ,

7.990 rsd

7.190 rsd za GoldStar Klub

Priuštiti sebi prijatnu toplinu dok odmarate ne mora biti nimalo teško. Električni pokrivač za grejanje ETA Shawn služi kao donji grejni pokrivač, koji svojim dimenzijama (80×160 cm) savršeno pristaje na standardni krevet za jednu osobu.

Šifra artikla: 1181Opis

Zagreva i telo i dušu

Toplota može efikasno da ublaži bolove u mišićima i zglobovima, ali i da ublaži menstrualni bol. Međutim, takođe će pružiti željeni komfor tokom hladnih dana ili kada boravite u prostoriji bez centralnog grejanja ili tople peći.

Priuštiti sebi prijatnu toplinu dok odmarate ne mora biti nimalo teško. Električni pokrivač za grejanje ETA Shawn služi kao donji grejni pokrivač, koji svojim dimenzijama (80×160 cm) savršeno pristaje na standardni krevet za jednu osobu.

Toploti koja prija i telu i duši doprinosi i materijal koji je veoma prijatan na dodir.

Budite topli!

Upravljanje električnim grejnim pokrivačem ETA Shawn je potpuno jednostavno i praktično. Sve je bukvalno na dohvat ruke zahvaljujući daljinskom upravljaču sa LCD ekranom sa pozadinskim osvetljenjem. Možete birati između 9 nivoa temperature. Podešena temperatura se automatski održava tokom celog rada.

Pritiskom na dugme možete podesiti i vreme tokom kojeg ćebe treba da vas zagreje, između 1 i 9 sati. Vaš maksimalni komfor je tada obezbeđen funkcijom predgrevanja, koja prvo brzo zagreva ćebe, a zatim ga održava udobno toplim 9 sati na najnižoj temperaturi.

Jednostavno i bezbedno

Ne morate da brinete o održavanju pokrivača za grejanje – lako se može prati u mašini za pranje veša. Ugrađeni sigurnosni senzor od pregrevanja tada vas oslobađa brige o mogućoj opasnosti, a zahvaljujući maloj potrošnji energije (60 W) ne morate da brinete ni o visokim računima za struju.

 

Specifikacije:

Električno ćebe sa grejanjem

* Pokrivač za krevet za jednu osobu – koristiti kao donje ćebe
* Pogodno za kućnu upotrebu
* Dimenzije (80 k 160 cm)
* Toplota koju proizvodi pomaže u oslobađanju od bolova u mišićima, menstrualnog ciklusa, išijasa, zglobova i reumatskih bolova
* Prijatan materijal od mikroflisa
* Maksimalna dostignuta temperatura je 32–35 °C
* Automatsko održavanje podešene temperature
* Daljinski upravljač sa displejom za jednostavno podešavanje temperature i vremena
* LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem
* 9 stepeni regulacije temperature
* Tajmer 1-9 sati
* Mogućnost predgrevanja kreveta
* Sigurnosni senzor protiv pregrevanja
* Visoka toplotna udobnost
* Jednostavno održavanje – ćebe se može prati u mašini za pranje veša
* Dužina kabla za napajanje je 2,1 m
* Mala potrošnja energije od 60 W

Dodatne informacije

Klub Cena

7190