Helix vital bike sobni bicikl za vežbanje ruku i nogu

Kategorije: , ,

7.490 rsd

( 0 reviews )

Jednostavan i pristupačan način za kretanje celog tela i zdraviji, srećniji i duži život. Sve ovo iz udobnosti vašeg doma.Opis

Helix Vital bike je jedinstveni bicikl sa dvostrukim dejstvom koji vam omogućava da istovremeno trenirate ruke i noge dok sedite na kauču kod kuće. Uređaj je izuzetno jednostavan za upotrebu i pomaže u održavanju fizičke aktivnosti. To ga čini idealnim i za starije i za one od vas koji oklevaju da treniraju zbog ograničene pokretljivosti ili otežane ravnoteže.

Helix Vital bike se lako prilagođava na najudobniju visinu i snagu otpora, prema vašoj želji. Odlično funkcioniše za poboljšanje vaše figure – postavlja vas u pravi položaj dok istovremeno pomerate gornji i donji deo tela. A zdravo telo je neophodan uslov za obavljanje bilo kakve fizičke aktivnosti.

 Pokreti koje izvodite dok koristite Helix Vital bike pružaju potpuno bezbedno vežbanje – i za početnike i za napredne vežbače. Ovo čini uređaj pogodnim za osobe sa prekomernom težinom, artritisom ili osobama u postoperativnom periodu. Posle samo nekoliko lakih i prijatnih vežbi sa Helix Vital bike-om, počećete da se osećate bolje, bićete energičniji i ponovo ćete uživati u aktivnom načinu života. Stimulisaćete cirkulaciju krvi, povećati ukupnu pokretljivost i osećati se zdravo i korisno. Osim što napreže vaše ruke i noge, Helix Vital bike takođe zateže stomak i prilagođava držanje, držeći vas uspravno. Možete stimulisati sve mišiće i zglobove, što će vas učiniti živahnijim i snažnijim. Uskoro ćete se ponovo penjati stepenicama, šetati prirodom i igrati se sa svojim unucima. Čak i jednostavne aktivnosti, kao što je nošenje u kupovini ili savijanje, opet će vam biti lako.

 I sada dobijate POKLON – displej za merenje rezultata!

Uvoznik: Telestar direct marketing doo

Zemlja porekla: Kina

 

Recenzije

0.0 Average Rating Rated ( 0 Review )

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Submit Review

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Helix vital bike sobni bicikl za vežbanje ruku i nogu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *