Specijalna ponuda! 2 x Prostaphytol po SPECIJALNOJ CENI!

Kategorija:

3.990 rsd 5.590 rsd

3.790 rsd za GoldStar KlubOpis

Prostaphytol – prirodni dodatak ishrani za poboljšanje funkcije prostate

Brzo delujuća pomoć za prostatu! Moćna i efikasna kombinacija prirodnih sastojaka u kapsulama Prostaphitol nudi efikasno rešenje za bolji kvalitet života.

  • Protivupalni efekti
  • Moćna formula
  • Poboljšava funkcionalnost bešike i urinarnog trakta
  • Poboljšava seksualnu aktivnost

Glavni sastojci: Suvi ekstrakt ploda Sabal palme (Serenoa repens), suvi ekstrakt korena koprive, Likopen, suvi ekstrakt Lana, korena kurkume, plod Nara,

seme bundeve, Cink, Vitamin E, Vitamin D3

Polifenoli sadržani u naru se lepe za unutrašnje zidove prostate, gde aktiviraju svoje protivupalno dejstvo. Kada se prostata vrati u normalu, osetićete olakšanje od mnogih simptoma koje imate (npr. Stalni nagon za mokrenjem, bolno mokrenje, erektilna disfunkcija i druge probleme povezane sa prostatom).

Nar: jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Zahvaljujući svom antioksidativnom dejstvu, on ima pozitivan efekat ne samo na prostatu, već i na vaše celokupno zdravlje i blagostanje tela i ima dokazano antikancerogeno dejstvo.

 Plod Sabal Palme (Serenoa repens ): dodatak u simptomatskom lečenju poremećaja mokrenja kod benigne hiperplazije prostate (BPH, adenom prostate), stadijumi I i II. Takođe pomaže u održavanju normalne funkcije prostate kod muškaraca starijih od 45 godina i smanjuje učestalost noćnog mokrenja.

 Koren kurkume: pomaže u održavanju efikasnosti imunološkog sistema. Ima važna antioksidativna svojstva.

 Koren koprive: Kombinacija njenih korisnih svojstava svrstava je na jedno od prvih mesta kod problema sa prostatom, prostatitisa, povećane prostate i problema urinarnog trakta.

 Seme bundeve: prirodni štit za prostatu. Bogat fitosterolima, koji blagotvorno deluju na funkciju prostate, povećavaju tok urina i smanjuju učestalost noćnog mokrenja.

 Laneno seme: bogat izvor omega-3, 6 i 9 masnih kiselina, kao i lignani, koji deluju antioksidativno.

Deluje protiv zatvora i ima zaštitni efekat protiv raka prostate.

Unos: 1 kapsula dnevno

Sadržaj: 2 x 30 kapsula

Uvozni: Telestar direct marketing doo

Zemlja porekla: Kina

Dodatne informacije

Klub Cena

3790