Starlyf Birdsong Clock – zidni sat sa zvukovima ptica

Kategorije: ,

2.990 rsd

2.690 rsd za GoldStar Klub

Pozovite divlje životinje u vašu kuću i uživajte u neverovatnom zvuku pevanja ptica!

Šifra proizvoda:1122Opis

Starlif Birdsong Clock sat je pravo muzičko iskustvo. Svako otkucavanje celog sata uneće prirodu i njene predivne zvuke u Vaš dom.

Dah prave prirode

Svaki sat se oglašava druga ptica i njena karakteristična pesma. Pernati prijatelji dele svoje pesme kako bi obeležili određeno vreme. Za kratko vreme nećete morati da gledate na sat da biste znali koliko je sati. To je savršen način da pratite vreme na jedinstven način.

Jedinstveni zvuk pevanja ptica – 12 zvukova

Zahvaljujući ovom satu, deca ne samo da će naučiti da prepoznaju likove i ptice koje pevaju sa brojčanika, već će naučiti i zvuk pevanja različitih ptica. Starlif Birdsong Clock sadrži jedinstvenu kompilaciju zvukova sledećih ptica: Velika senica, Slavuj, Sjenica, Sova, Kukavica, Zeba, Crvenokrila, Kukavica, Sova ušarana, Plava Sjenica, Sova.

Ugrađeni sistem automatskog režima mirovanja

Jedinstveno pevanje sa sata se čuje ceo dan, ali pevajući Starlif Birdsong Clock vas neće probuditi noću. Ima ugrađen automatski sistem koji isključuje zvuk na 8 sati. Između 22:00 i 6:00 sati, sat automatski isključuje zvuk i ulazi u režim spavanja.

Opuštajući snimci prirode

Starlif Birdson sat sa zvucima ptica nije zabavan samo za uočavanje ptica. Zvuci prirode su veoma opuštajući, prijatni i umirujući. Dokazana istraživanja pokazuju da slušanje snimaka prirode može:

  • poboljšati raspoloženje
  • smanjiti stres
  • ublažiti bol
  • povećati vitalnost

Jedinstveni ukrasni sat

Starlif Birdson sat ima prelepe, poboljšane i realistične crteže ptica. U kombinaciji sa elegantnim šumsko zelenim telom, odličan je ukrasni ukras za svaku sobu, kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu i dečiju sobu. Bezvremenski dizajn i stil čine ga ukrasom koji će izdržati test vremena.

 

Uvoznik Telestar direct marketing doo

Zemlja porekla Kina

Dodatne informacije

Klub Cena

2690