ETA Bambi kuhinjska vaga

Kategorija:

1.990 rsd

1.790 rsd za GoldStar Klub

Digitalna kuhinjska vaga sa bambusovom površinom za merenje sa tačnošću od 1 g i merenje zapremine tečnost

Šifra proizvoda:1183Opis

Digitalna kuhinjska vaga ETA Bambi sa površinom za merenje od bambusa savršena je za svakodnevnu pomoć u kuhinji. Pored vaganja svih vrsta sirovina, može meriti i zapreminu najčešće korišćenih tečnosti, kao što su voda ili mleko.

Lepota prirode sa modernim elementima
Prirodni materijali su suštinski deo kuhinje. ETA Bambi bambusova vaga će biti dizajnerski i funkcionalan dodatak koji će kuvanje i pečenje učiniti ugodnijim.

Može da meri sirovine u nekoliko poznatih jedinica (g / lb / oz), kao i da meri u mililitrima. Takođe ima funkciju nuliranja (TARE). Dobijena vrednost se zatim prikazuje na jasnom LCD ekranu.

ETA Bambi vaga je dizajnirana da vam olakša svakodnevni rad u kuhinji što je više moguće. Njegovu stabilnost na radnoj površini obezbeđuju dve neklizajuće noge. Nakon dužeg perioda neaktivnosti, automatski će se isključiti radi uštede baterija (2 AAA baterije uključene u paket). Na vreme će vas obavestiti o njihovom približavanju pražnjenju, kao i o mogućem preopterećenju. Međutim, zahvaljujući velikom kapacitetu (do 5 kg), ne morate da brinete o tome tokom normalnog kuvanja.

Dodatne informacije

Klub Cena

1790