Harry Blackstone AirBlade petodelni set noževa

Kategorija:

3.290 rsd

( 0 reviews )

Sada ćete sa lakoćom seći sa noževima Harri Airstone AirBlade!  Nož koji vam udobno pristaje u ruci. Sečivo koje ne dozvoljava otpor i sve reže mnogo brže. Nož koji 100% ispunjava vaše želje i bukvalno se stapa s vašom rukom. Ovo je nož nove dimenzije!Opis

Harry Blackstone AirBlade petodelni set noževa

Mislite li da su svi noževi isti?

Mislite li da je za jedan nož važno samo da seče?

Da li vam je teško sečenje i rezanje?

Sada ćete sa lakoćom seći sa noževima Harri Airstone AirBlade. Nož koji vam udobno pristaje u ruci. Sečivo koje ne dozvoljava otpor i sve reže mnogo brže. Nož koji 100% ispunjava vaše želje i bukvalno se stapa s vašom rukom. Ovo je nož nove dimenzije.

AirBlade tehnologija

Vrhunska tehnologija pimenjena na ovom nožu stvara vazdušni jastuk između sečiva i proizvoda. Prava senzacija u kuvanju! Efekat vazdušnog jastuka znači da sa svakim rezanjem ubrizgavamo zrak između noža i proizvoda. Nož je dizajniran na taj način da spreči trenje i otpor. Efekat vazdušnih jastuka omogućava vam da sečete sve što želite.

Ništa mu ne može odoleti!

Salama, žuti sir, meso, duboko smrznuta hrana, bilo šta, levo ili desno, imate sigurnu dršku sa naoštrenom sečivom. Ništa se ne lepi za sečivo i seče sa manje otpora od običnih noževa. Zaboravite na sve noževe u vašoj kuhinji koji su tupi!

Izuzetno oštar

Presovana pod pritiskom od 7 tona, oštrica Harrija Blackstonea precizno je naoštrena laserom, što otvara novu dimenziju u sečenju. Lasersko oštrenje stvara izuzetno oštar finiš za najbolje rezanje bez otpora tvrdih i mekih, velikih i malih proizvoda. Nelepljivi premaz Harri Blackstone Airblade noževi imaju jedinstvenu romboidnu strukturu za nelepljiv efekat. A premaz protiv lepeljenja pruža neuporedivu preciznost I udobnost pri sečenju deo po deo.

Savršeno i sigurno sečenje

Drška je udobna i ne klizi čak i kada su vam ruke mokre. Zaštita oštrice štiti vaše prste na kraju sečiva, a ojačana zadnja strana osigurava sigurno rezanje čak i kada se pritisne. Dobijate sveobuhvatni set noža koji se sastoji od shef noža, šunke i noža za kobasice, univerzalnog noža, noža za filete i noža za povrće, tako da imate dobar nož za svaki proizvod pri ruci.

Karakteristike Airblade Harri Blackstone noževa:

  • AirBlade tehnologija – ultra lagana, stabilna i oštra;
  • Nelepljivi premaz za savršeno sečenje;
  • Idealan i siguran za lako sečenje;
  • Ergonomsko oblikovane ručke;
  • Pogodno za pranje u mašini za sudove.

AirBlade vam nudi sveobuhvatan set noževa koji će pokazati vaše kulinarske veštine u kuhinji!

Komplet uključuje:

  • 1 x glavni nož – 20,5cm;
  • 1 x šunka nož – 20,5cm;
  • 1 x Univerzalni nož – 21cm;
  • 1 x nož za filete – 13,5cm;
  • 1 x nož za povrće – 9,5cm.

Recenzije

0.0 Average Rating Rated ( 0 Review )

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Submit Review

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Harry Blackstone AirBlade petodelni set noževa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *