Olivolio poklon set – Magareće mleko

Kategorija:

1.590 rsd 1.990 rsd

1.510 rsd za GoldStar Klub

Poklon set sa magarećim mlekom – Šampon, gel za tuširanje, losion za telo

Šifra proizvoda:22Opis

Šta je bolje od jednog divnog proizvoda – tri divna proizvoda. A kada dodamo činjenicu da su prvoklasna prirodna nega za Vašu kožu, dobićemo zaista primamljivu ponudu koju ne možete propustiti.

Poklon set Olivolio Donkey Milk- Magareće mleko je poklon set koji se sastoji od:

Gela za tuširanje sa magarećim mlekom
Šampon za kosu sa magarećim mlekom
Losion za telo magarećeg mleka

Gel za tuširanje sa magarećim mlekom doneće Vam pravo opuštanje i osećaj tonizacije. Efekat na kožu je neverovatan, sve pore se očiste, a istovremeno će sastojci u njoj hidrirati i osvežiti epidermalne ćelije. Ovaj proizvod je višestruko efikasniji od sličnih na tržištu, pena je fina i meka. Pogodno za sve tipove kože. Osećajte se kao Kleopatra i prepustite se užitku!

Šampon za kosu magarećeg mleka nije samo mirisan, on se brine za Vaše vlasište, uklanjajući nakupljene čestice u nežnom delu kože na vrhu glave, kao i korene kose. Njegov hidratantni efekat oseća se već nakon prve primene zahvaljujući prirodnim vitaminima A, B1, B2, B6, C, D i E, kao i mineralnom sastavu. Šampon revitalizuje kosu, pogodan je za prirodnu i tretiranu kosu. Osobine magarećeg mleka revitalizuju Vašu kosu, daju joj mekoću, sjaj i svežinu.

Losion za telo od magarećeg mleka prava je nega za umornu i uvelu kožu. Tokom godina potreba za hidratacijom ćelija naše kože postaje sve veća, a ovaj proizvod svog prirodnog porekla je izvrsno rešenje! Hrani i obnavlja ćelije, dok se njegovi antioksidativni sastojci brinu o uklanjanju negativnih efekata okoline. Veoma je bogat vitaminima (A, B1, B2, B6, D, C i E), što ga čini prvoklasnim proizvodom protiv starenja. Oprostite se od suve kože – losion će Vam vratiti svežinu koju ste vremenom izgubili. Pogodno za sve tipove kože.

Proizvodi Olivolio Donkei Milk Gift Set sadrže organske i sertifikovane prirodne sastojke

Bez parabena ili hemijskih sastojaka

Nije testirano na životinjama

Proizvedeno u Grčkoj

3 x 90 ml / 3 k 3,04 fl.oz.

Dodatne informacije

Klub Cena

1510