Slen 30 – gel za mršavljenje

Kategorija:

2.490 rsd

2.240 rsd za GoldStar Klub

Jedinstvena biljna formula Slen 30 od Velforma sadrži aktivne sastojke koji će aktivirati lipolizu. Ovo je prirodni proces vašeg tela eliminisanja nakupljene telesne masti.

Šifra proizvoda:1056Opis

Salo na struku? Veliki stomak? Celulit? Opuštene ruke?

Tražite najbrži i najlakši način da izgubite punu veličinu za samo 30 minuta?

Zvuči neverovatno, ali je činjenica!

Slen 30 od Velforma je vaš saveznik!

Tajna je u Slen 30 od Velforma i njegovoj terapiji krio-redukcije, jedinstvenoj kombinaciji biljnih sastojaka koji hlade područje tretmana i razgrađuju masne ćelije, uklanjaju nagomilane masti i trenutno smanjuju vašu veličinu.

Koje su prednosti?

  • Izgubite veličinu za samo 30 minuta
  • Oblikuje konturu tela
  • Pomaže u smanjenju celulita
  • Krio-redukciona terapija
  • Dermatološki testirano

Jedinstvena biljna formula Slen 30 od Velforma sadrži aktivne sastojke koji će aktivirati lipolizu. Ovo je prirodni proces vašeg tela eliminisanja nakupljene telesne masti. Tajna Slen 30 od Velforma je krioterapija – jedinstvena kombinacija sastojaka koji smanjuju masne ćelije uklanjanjem nakupljene masti i trenutnim smanjenjem vaše veličine.

Pogodno za bilo koji deo tela.

Gel je pogodan za tretiranje problematičnih područja kao što su stomak, butine, kukovi, zadnjica, ruke. Nanesite Slen 30 bi Velform na željeno područje i 30 minuta kasnije svideće vam se kako izgledate i osećate se.

Sa sistemom Slen 30 bi Velform, izgubićete masne naslage za kratko vreme. Ne možemo da smislimo lakši način da se dovedemo u formu i pripremimo se za vrele letnje dane. Koristite sistem Slen 30 bi Velform, koji sadrži jedinstvenu formulu i plan ishrane koji se lako sledi sa dokazanim rezultatima.

Čuvajte se imitacija. Izaberite original.

200ml 7FL.OZ

Uvoznik: Telestar direct marketing doo

Proizvedeno u Španiji!

Dodatne informacije

Klub Cena

2240