Vigor Plus – dodatak za poboljšanje muške potencije

Kategorija:

2.390 rsd

2.150 rsd za GoldStar Klub

Vigor Plus dodatak za poboljšanje muške potencije

Šifra proizvoda:1019Opis

Prostaphitol VigorPlus – dodatak za poboljšanje muške potencije

Imajte više energije i potencije uz Prostaphitol Vigor Plus!

  • Poboljšava izdržljivost i vitalnost
  • Moćna prirodna mešavina za optimalne seksualne performanse
  • Veći osećaj blagostanja
  • Lako za uzimanje, brzi rezultati
  • Prvi rezultati se primećuju vec nakon nekoliko dana koriscenja.

Kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka u Prostaphitol Vigor Plus-u je posebno usmerena na probleme sa prostatom i poboljšanje muške potencije.

Prirodna i moćna formula koja daje odlične rezultate bez operacije.

Prostaphitol Vigor Plus sadrži odabrano bilje sa visokom efikasnošću. Južnoamerikanci su se vekovima zaklinjali moćnim efektima biljke Maca (Lepidium meienii), koja pomaže u povećanju potencije. Njegova kombinacija sa Tribulusom, L-argininom, ginsengom, taurinom, cinkom i ginko bilobom poboljšava seksualne performanse.

Da li ste znali da su Maca, L-arginin i Tribulus među najpopularnijim dodacima u teretani? Oni unapređuju cirkulaciju krvi, smatraju se prirodnim lekovima protiv stresa i umora, a čak se smatra da poboljšavaju nivo testosterona.

Koren Make (Lepidium meyenii Walp): izvor energije, povećava fizičke i mentalne performanse i pomaže u održavanju optimalne snage i energije.Poboljšava adaptivnost, izdržljivost i otpornost organizma. Tradicionalno se koristi kao afrodizijak.

Herba Tribulusa (Tribulus terrestris): antiproliferativno delovanje (sprečava proliferaciju epitelnih ćelija prostate u hiperplaziji prostate), povećava nivo testosterona i poboljšava funkciju prostate. Sadrži saponine koji pozitivno utiču na imuni sistem.

Koren i list Žen-šena : poboljšava seksualnu funkciju kod muškaraca sa pritužbama na erektilnu disfunkciju.Preporučuje se za poboljšanje mentalnih sposobnosti i koncentracije, i poboljšanje imuniteta.

L-arginin: poboljšava prokrvljenost mišića i često se koristi u dodacima ishrani za sportiste.

Taurin: aminokiselinska supstanca koja se nalazi u skoro svim organima u ljudskom telu, a nalazi se u najvećim količinama u mozgu, srcu, trombocitima i mrežnjači. Štiti ćelije i kontroliše mnoge biološke procese u ljudskom telu.

Vitamin niacin i minerali Cink i Selen 

Ginkgo biloba: poboljšava cirkulaciju krvi, i podstiče moždanu aktivnost.

Unos: 1 kapsula dnevno

Sadržaj: 30 kapsula

Proizvedeno u Španiji

Uvoznik: Telestar direct marketing doo

Dodatne informacije

Klub Cena

2150