Da Li Helix Pomaže?

Zajedničke tegobe pogađaju sve više starosnih grupa i profesija, što je, naravno, izazvalo veliko interesovanje za proizvode brenda Helix. Dolazeći iz Španije, Helix Original brzo dobija na popularnosti u Srbiji, zahvaljujući svom prirodnom sastavu i čuvenom ekstraktu puževa koje sadrži. Ali da li to zaista deluje tako efikasno i u kojoj meri može da koristi ljudima koji pate od bolova u zglobovima? Prema statistici: preko 1 000 000 ljudi širom sveta veruje proizvodima Helixa i vrlo su zadovoljni. Imobilizacija, sedeći način života i prekomerni napor su faktori broj jedan u preranom trošenju i kidanju kostiju. A kada je prisutan bol, čak i osnovni pokreti mogu biti pravo iskušenje.

Zašto Helix?

Helik Original je prirodna alternativa za podršku telesnom motoru. Prehrambeni dodatak zdravim zglobovima sadrži prirodne ekstrakte puževa proteina, kurkume i bosvelije.

Ovaj puževi protein, koji se takođe naziva alantoin, poznat je od davnina po svom opštem regenerativnom dejstvu. Jedna od najvećih prednosti ovog ekstrakta je ta što deluje obnovljivo na zglobove, pomažući regeneraciju I negu oštećene hrskavice i vraćanju njene elastičnosti. Ovo može poboljšati pokretljivost ljudima koji pate od stanja poput artritisa, osteoartritisa, reumatizma, deformirajuće artroze, varikoznih vena, osteohondroze i traume.

Više o prirodnom sastavu:

Da bi podržao alantoin u borbi protiv bolova u zglobovima, u sastavu Helix-a dodata je kurkuma, pravo zlato sa dalekog istoka. Kurkuma, a naročito kurkumin koji se sadrži u njoj, ima protivupalna svojstva i značajno olakšava bol.

Studije objavljene u prestižnim naučnim radovima pokazuju da se aktivni sastojak kurkume može nositi sa bolom i upalom ne manje od ibuprofena. Ovo ekstrakt začina kurkume pretvara u prirodni analgetik koji može biti od velike koristi u borbi protiv bolesti zglobova. Helix takođe sadrži prirodni ekstrakt bosvelije, izvlači se iz smole istoimene indijske biljke i deluje na podsticanje pokretljivosti zglobova i ublažavanje artritičnih stanja.

Zaključak:

Prirodni Helix proizvodi imaju blagotvoran uticaj na mišićno-koštani sistem zahvaljujući koncentrovanim prirodnim ekstraktima proteina puževa, kurkume i bosvelije koji sadrže. Helik formula kombinuje delovanje tri sastojka koja mogu pomoći u obnavljanju zglobova i olakšavanju bolova u mišićima i tetivama. A to zauzvrat pruža prirodnu brigu za zdravlje zglobova smanjujući oticanje i regeneraciju kostiju, hrskavice i zglobova.

No Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PočetnaProizvodi
Pretraga